Winkel

Marlies Dool Goudsmid

Marlies Dool Goudsmid

Naast handgemaakte sieraden ook juweliersartikelen.

Marlies Dool Goudsmid
Raadhuisstraat 243
2406 AD Alphen aan den Rijn

Winkels

Marlies Dool Goudsmid

Atelier en winkel 

Marlies Dool Goudsmid

Mijn naam is Marlies Dool. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Vakschool voor Edelsmeden en Juweliers in Schoonhoven. In 2004 behaalde ik mijn diploma voor goudsmid/ondernemer. Na deze opleiding ben ik begonnen met het opzetten van een eigen sieradenlijn vanuit mijn atelier, toen nog aan huis. Ik werk veel in zilver, maar in opdracht ook in goud. Naast het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, waaronder trouwringen, houd ik mij ook bezig met het veranderen of aanpassen van bestaande sieraden, reparatiewerkzaamheden, het maken van gedenksieraden (bijvoorbeeld het samenvoegen van trouwringen en het maken van as-sieraden), het omsmelten van gouden sieraden en inruil van ‘oud’ goud. Tenslotte kunt u bij mij ook terecht voor een collectie juweliersartikelen.

Erkend Leerbedrijf
Marlies Dool Goudsmid is erkend als Leerbedrijf. Dit houdt in dat ik stagiaires mag opleiden tot goudsmid/ondernemer. Ik ben blij en trots dat ik een steentje kan bijdragen aan het voortbestaan van dit mooie ambacht!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Marlies Dool Goudsmid:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Marlies Dool Goudsmid