Winkel

Visspecialist Sluizeman

Visspecialist Sluizeman

Verkoop van vis en schelpdieren.

Visspecialist Sluizeman
Baronie 90
2404 XH Alphen aan den Rijn

Visspecialist Sluizeman

Sinds kort gevestigd in de Baronie 

image image image image image image image image

Wij -Jack en Angelique Hendriks- zijn een ondernemersechtpaar met 2 kinderen en hebben allebei een passie voor vis. We zijn ermee opgegroeid; geboren en getogen in het vissersdorpje Spakenburg tussen de schollen, kabeljauw en paling.

Na 10 jaar vis gefileerd te hebben vond Jack het wel welletjes. Hij wilde een winkel voor zichzelf, om zijn passie voor vis te kunnen delen met mensen. En dat is gelukt!  In 2009 hebben wij visspecialist Sluizeman overgenomen. Destijds een kleinere winkel in de van Nesstraat. Ruim 2 jaar geleden begon het te kriebelen. We groeiden uit ons jasje en zijn verhuisd naar winkelcentrum de Baronie. Een goede keuze.

Wij willen niet alleen vis verkopen, maar ook de beleving overbrengen op onze klanten. Je klanten laten ervaren hoe fantastisch zo’n goed vers product smaakt. Een mooi stuk vis uit onze eigen wateren. Dat alles met warmte en gezelligheid! Klanten niet als nummers zien maar als gasten, hen bij naam kennen als ze binnenlopen. Je onderscheiden van de snelle webshops van tegenwoordig. Een stukje vakwerk op maat met voedsel. Ter plekke kunnen anticiperen als de klant iets wil. Daar staan wij voor, samen met ons team. Dat is ons doel, elke dag weer. Dat zijn wij!

Openingstijden

Maandag 11.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Visspecialist Sluizeman:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream