Winkel

Winkelcentrum de Baronie

Winkelcentrum de Baronie

Winkelen in een historische omgeving.

Winkelcentrum de Baronie
De Baronie 1
2404 XD Alphen aan den Rijn

Winkelcentrum de Baronie

Winkelen, werken en wonen 

image image image image

Winkelcentrum de Baronie
De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, staat inmiddels een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied: Groot Baronie. Green Real Estate heeft dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming gegeven. 

Groot Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen, maar ook de groenvoorziening en ambiance zijn sfeervol. De goed uitgedachte infrastructuur en prima parkeergelegenheid maken Groot Baronie het best bereikbare winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Het servicegebied bestrijkt een gedeelte van de stad waar geen andere winkelcentra of supermarkten zijn.

De hoofdentree van het winkelcentrum Groot Baronie is gelegen aan de nieuwe winkelstraat die langs de fabriek dwars over het terrein loopt.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Winkelcentrum de Baronie:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream