Bedrijf

Ashram College

Ashram College

VMBO-HAVO-VWO

Ashram College
Marsdiep 289
2401 XH Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Ashram College

Middelbare School 

Ashram College

Op het Ashram College in Alphen aan den Rijn volgen leerlingen een opleiding mavo, havo, atheneum of gymnasium. We zijn een levendige school waar leerlingen veel kunnen ondernemen. We stimuleren onze leerlingen met persoonlijk en creatief onderwijs om het beste uit zichzelf te halen. We laten ze kennismaken met verschillende werelden om hun horizon te verbreden. Kunst en cultuur, maar ook sport zijn niet los te zien van het Ashram College. Voor alles geldt: goed en persoonlijk onderwijs is de basis. Leerlingen op onze school krijgen les vanuit één schoolgebouw, zodat ze in een vertrouwde omgeving naar het examenjaar toegroeien.

In onze visie staat: “Leerkrachten en leerlingen zijn samen verantwoordelijk voor het leerproces. Leerlingen bepalen deels hoe zij willen leren en hoe zij dit gaan aanpakken.” Als je samen verantwoordelijk bent, moet je ook samen invloed uitoefenen op alle stappen in het proces. Het betekent dat kind, school en ouder/verzorger samen kijken naar de leerbehoefte van leerlingen in onze school. Waar ben jij nieuwsgierig naar? Wat wil en kan jij leren? Waar wil jij in groeien? Welke hulp en ondersteuning heb jij nodig? Oftewel: we faciliteren het leren van de leerling.

Voor meer informatie en bijvoorbeeld onze schoolgids, ga naar www.ashramcollege.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Ashram College:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream