Bedrijf

Groot Baronie

Groot Baronie

Winkelen, werken en wonen in een historische omgeving.

Groot Baronie
Raoul Wallenbergplein 25-A
2404 ND Alphen aan den Rijn

Groot Baronie

Winkelen, werken en wonen 

image image image image image image image image image image image image image

De vastgoedprojecten van Green staan bekend om het verbeteren van het leefklimaat voor mens en omgeving. Ook in de ontwikkeling van Groot Baronie draait alles om het creëren van mogelijkheden in, op en om de voormalige Chocoladefabriek ‘De Baronie’.

De architect heeft met zijn ontwerpen voor Groot Baronie de oude charme van de chocoladefabriek weten te bewaren in een duurzaam plan, waarbij de oude fabriekshallen volledig geïntegreerd zijn in de winkel-, werk- en woonruimtes. De prachtige ligging van De Baronie maakt het sfeervolle fabrieksterrein tot een ideale locatie voor winkels en kantoren, maar ook om te wonen. Door deze combinatie is de bedrijvigheid rondom de Baronie weer als vanouds. Het gebied heeft niet alleen een functie voor winkeliers, ondernemers, bewoners en omwonenden: voor heel Alphen aan den Rijn wordt Groot Baronie weer het gezicht van de stad. Een centrum waar niemand omheen kan.

Uw winkelruimte of kantoor in De Baronie? Download de brochures op www.grootbaronie.nl 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Groot Baronie:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream