Bedrijf

Humanitas Rijnland

Humanitas Rijnland

Samen ben je sterker dan je denkt.

Humanitas Rijnland
Stadhuisplein 1
2405 SH Alphen aan den Rijn

Contact

Telefoon 06-12919047

Humanitas Rijnland

Sterker dan je denkt 

Humanitas Rijnland

Wij zijn 350 vrijwilligers die een luisterend oor bieden en soms ook heel praktische hulp bieden. Onze drijfveer: Dat we voor iemand anders een verschil willen maken. Maar ook omdat we het gezellig vinden om met iemand anders een tijdje samen op te trekken. In minder dan een jaar zien we mensen enorm opknappen en veranderen. Daar doen we het voor.

Geen standaard
Wij zijn bijna allemaal vrijwilliger. We zijn er vooral trots op dat we geen standaard vrijwilligers zijn. We gaan zo ver mogelijk om de mensen aan wie wij gekoppeld zijn te kunnen ondersteunen.

Voor iedereen
We doen dat voor iedereen die iemand nodig heeft. We helpen jonge ouders met de opvoeding van hun kinderen, we trekken samen op met mensen die zich alleen voelen, we trekken samen op met jongeren, we bezoeken gevangenen die voor de rest geen bezoek krijgen, en we hebben een aantal financieel onderlegde vrijwilligers die mensen helpen om hun administratie weer op orde te krijgen en dat zo te houden.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Humanitas Rijnland:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.