Bedrijf

Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.

Junis Kinderopvang
Zuidpoolsingel 6
2408 ZE Alphen aan den Rijn

Junis Kinderopvang

Natuurlijk! 

image image image image image image image image image image image

Junis Kinderopvang is in 1980 opgericht als Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn (SKA). Al meer dan dertig jaar bieden wij professionele opvangvoorzieningen voor kinderen van nul tot dertien jaar. Die ervaring hebben wij gebruikt om een betrouwbare organisatie neer te zetten die haar aanbod iedere keer weer afstemt op de wensen van ouders en kinderen. Een organisatie die regionaal veel erkenning krijgt als ondernemende, deskundige partner. En een organisatie die steunt op haar goed opgeleide medewerkers, die zich iedere dag inzetten voor een veilige opvang en ontwikkeling van uw kind(eren).

Ieder kind is uniek en onvervangbaar. Ouders stellen daarom hoge eisen. Dat is een natuurlijke, gezonde houding die ons door de jaren heen altijd scherp heeft gehouden. De kwaliteit van onze kinderopvang houden wij daarom continu en systematisch in de gaten. Junis Kinderopvang wordt erkend als officiële instelling voor kinderopvang en is voor al haar opvangvormen gecertificeerd volgens de ISO 9001/HKZ normen.

Junis Kinderopvang wil een betrokken opvoedpartner zijn voor alle kinderen en ouders in de regio. Onze diverse opvangmogelijkheden zijn erop gericht om kinderen in een veilige omgeving hun grenzen en mogelijkheden te laten verkennen. Dat maakt dat het kind met plezier naar de opvang gaat en dat de ouders erop vertrouwen dat hun kind bij ons in goede handen is.

Om deze missie waar te maken, gebruiken wij een goed uitgewerkte pedagogische visie als leidraad voor ons werk. Die visie laten wij u liever ervaren, dan dat we erover vertellen. Net zoals onze bevlogen medewerkers uw kind liever zelf laten ervaren wat het kan, wil of durft. Junis Kinderopvang vergezelt kinderen op hun ontdekkingstocht tussen veiligheid en uitdaging en stelt zich daarbij open voor nieuwe ideeën en inzichten. Iedere dag weer.

Openingstijden Servicebureau

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten


Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Junis Kinderopvang:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream