Bedrijf

Kewodak BV

Kewodak BV

Maakt al 30 jaar daken gezond!

Kewodak BV
Kalkovenweg 58
2401 LK Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Kewodak BV

Specialist in daken 

image image image image image

Waar u gewoon een dak ziet, zien wij vierkante meters vol mogelijkheden. Te vaak blijft een dak gewoontjes of worden kansen niet benut. De dakmakers van Kewodak kijken graag de andere kant op. Noem ons gek, maar uit ervaring weten wij dat gekke oplossingen de beste zijn – en natuurlijk de leukste.

Als je zoveel daken onder handen hebt genomen als Kewodak, dan zit je niet zo snel verlegen om ideeën. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of dakonderhoud, u bent verzekerd van duurzaam en milieuvriendelijk vakwerk. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende daksystemen en toepassingen voor daken.

Dakonderhoud uitbesteden
Besteed uw dakonderhoud uit aan Kewodak. Veel organisaties gingen u voor. Onze dakspecialisten werken door de hele Randstad. Heeft u een dakmaker nodig in Zoetermeer, Amsterdam of Rotterdam? Onze specialisten komen graag uw kant op: snel en deskundig!

24/7 Service
Na een grondige inspectie van uw dak, stellen wij een meerjarenbegroting op. Daarmee kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uurs service, bijvoorbeeld tijdens stormen. Kewodak Service repareert lekkages onmiddellijk om ergere schade te voorkomen.

Advies en totaaloplossingen
Wij adviseren u graag over de verschillende dakconstructies, de procedures en de mogelijkheden op financieel gebied. Kewodak biedt een totaaloplossing voor uw dakwerkzaamheden. Naast diverse soorten dakbedekking, kunt u ook bij ons terecht voor advies, ontwerp en bouwfysische berekeningen.

NEEM NU CONTACT OP

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Kewodak BV:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Twitterstream

Facebookstream