Bedrijf

Kliniek Alphen

Kliniek Alphen

Huidafwijkingen, handchirurgie of cosmetische chirurgie.

Kliniek Alphen
Euromarkt 34
2408 BL Alphen aan den Rijn

Contact

Kliniek Alphen

Gespecialiseerd in plastische chirurgie 

Kliniek Alphen

Kliniek Alphen is gespecialiseerd in Plastische chirurgie. Alle behandelingen worden uitgevoerd door deskundige, BIG geregistreerde plastisch chirurgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over plastische chirurgie zowel voor verzekerde zorg als cosmetische wensen.

Elke arts in onze kliniek heeft zijn eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij NCPC Kliniek Alphen rekenen op vakkundig, vriendelijk en ervaren personeel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van uitstekend geoutilleerde operatiekamers welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Wij stellen persoonlijke begeleiding centraal, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Wij garanderen zodoende de zorg én de constante, persoonlijke begeleiding die u verdient. De kliniek kent geen wachttijden en de doorlooptijd wordt door klanten als kort ervaren. Ons pand heeft een zeer eigen identiteit, werkt stimulerend en wordt als gastvrij, 'huiselijk' en rustig ervaren. 

Telefonisch bereikbaar

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 20.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten 
Zondag gesloten
 
Buiten kantoortijden hebben wij voor complicaties een noodnummer: 06-55 41 68 37. Hierbij is het ook noodzakelijk om door te geven welke behandeling u hebt ondergaan en wie uw behandelend arts is.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Kliniek Alphen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream