Bedrijf

Wikiwork

Wikiwork

Sterk in dynamiek tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wikiwork
A. van Leeuwenhoekweg 40 b/c
2408 AN Alphen aan den Rijn

Contact

Bedrijven

Wikiwork

Werving- en selectiebureau 

Linda Tjaden - linda@wikiwork.nl
Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in dit vak is keer op keer gebleken dat een persoonlijke aanpak effectief is. ‘Wie zit er nu echt tegenover mij?’ Een vraag die ik me altijd stel, zowel bij kandidaten als bij opdrachtgevers. Alleen zo is het mogelijk om de juiste match te maken. Werk is alleen leuk als je op de juiste plek zit, met de juiste collega’s, dus zoek ik naar die plek of die collega voor jou!

Jessica de Rijk - jessica@wikiwork.nl
Enthousiast, betrokken, betrouwbaar en positief. Dit is hoe mensen om mij heen mij omschrijven. Vanuit mijn oprechte interesse en nieuwsgierigheid ga ik elk gesprek aan en probeer ik de aller beste match te maken. In de afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven in verschillende vakgebieden mogen werken. Hierdoor ben ik all-round inzetbaar en ga ik elke uitdaging aan! Ben jij de volgende die ik happy maak met een nieuwe functie of een nieuwe collega?

Jose Wijkens - jose@wikiwork.nl
Na een flink aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het officemanagement rolde ik zes jaar geleden bij toeval de uitzendbranche in. Wat een goede match bleek dit te zijn. Om kandidaten te helpen aan een passende baan kon ik mijn netwerk inzetten. De lach op het gezicht van de kandidaat als er weer een plaatsing tot stand is gekomen en een tevreden opdrachtgever, dat blijft iedere keer weer heerlijk. Vrijheid en plezier hebben in wat je doet, geeft het beste resultaat volgens mij. Geen dag is hetzelfde, het is hollen of (even) stilstaan, en dit maakt het juist zo leuk. Ik zit op mijn plek bij Wikiwork.

Monique Labrie - monique@wikiwork.nl
Ik richt mij bij WIKIWORK voornamelijk op het werven- & selecteren van personeel in de technische vakgebieden. Werken vanuit een open en directe benadering, altijd de balans houden tussen het zakelijke aspect en het persoonlijke. Dat geldt voor onszelf maar zeker ook hoe we voor de kandidaat en de opdrachtgever zorgen. Met als resultaat: een bemiddeling die tot een langdurige en succesvolle samenwerking leidt.

Marijse van Lente - marijse@wikiwork.nl
Sinds september 2017 ben ik gestart bij WIKIWORK. Eerder heb ik gewerkt als E-recruiter en assistent consultant in de uitzendbranche. Wat ik het meest interessant vind aan werving en selectie is om erachter te komen wat een kandidaat nu echt motiveert. Voor een goede match is naast een cv ook iemands persoonlijkheid en je goed op je plek voelen binnen een team belangrijk. Graag ga ik de uitdaging aan om jou aan een leuke functie te helpen!

Lioba van den Bovenkamp - lioba@wikiwork.nl
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in hoe en waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Daarom ben ik de opleiding toegepaste psychologie gaan doen, met veel plezier. Wat zijn iemands drijfveren, valkuilen, kwaliteiten, wensen en waar wil iemand in groeien? Het gesprek aangaan, daar achter komen en vervolgens iemand verder helpen, vind ik een fijne manier van werken en geeft mij veel voldoening. Ik hoop zoveel mogelijk mensen – ook jou! – aan een leuke baan te helpen!

Nieuws

Facebookstream