Redactie

Alphens.nl is hard gegroeid en biedt met ons product Alphens Boost een volledig pakket voor de lokale markt. Hieronder lichten we enkele mogelijkheden uit. In onze brochure vind je alle producten en diensten. Voor al het maatwerk en planning, kun je het beste direct met een van onze experts contact opnemen.

Bekijk de brochure

Website

Zo kun je bij ons adverteren op de website met banners, advertorials, een premiumpagina en vacatures. Mail jurre@alphens.nl voor de prijzen en mogelijkheden.

Cityscherm

In de Julianastraat hangt een ledscherm, waar dagelijks 90.000 mensen langslopen. Alphens.nl beheert dit ledscherm. Schakel met jurre@alphens.nl over de kenmerken.

Alphens.nl Magazine

In december publiceert Alphens.nl een glossy magazine, waar je een terugblik op het jaar, de best gelezen artikelen van de website, reportages en interviews vindt. Je kunt hierin adverteren voor bijvoorbeeld het werven van nieuw personeel of jouw evenement, product en bedrijf. Neem contact op met vera@alphens.nl voor meer informatie.

Alphens Boost

Jouw online vindbaarheid vergroten is ons grootste doel. Bekijk een paar voorbeelden:

  • Social media: Wij kunnen adviseren hoe jij jouw social media het beste in kan zetten of het beheer overnemen. Dit geldt voor het organische als voor het betaalde gedeelte.
  • E-mailmarketing: Naast het nieuws verspreiden via social media, zetten wij nieuwsbrieven in. In jouw huisstijl kunnen wij de e-mailmarketing verzorgen.
  • Zoekmachineoptimalisatie: Content SEO-proof maken en advies hierover uitbrengen staat bij ons ook op de lijst.
  • SEA (Google Ads): Gericht de juiste doelgroepen bereiken? Wij kunnen een Ads-account voor je inrichten, om zo relevante advertenties op te zetten.
  • Contentcreatie: Nieuwe content creëren is tijdrovend, wij kunnen een contentkalender opstellen en de content voor je schrijven, beeldmateriaal maken en de content plaatsen.
  • Vind.allesinalphen.nl: Samen met de gemeente werken wij aan dé centrale database waar alle bedrijven gevestigd in gemeente Alphen aan den Rijn staat. Zorg ervoor dat jouw gegevens up-to-date zijn.

We stellen graag een pakket op maat voor je samen. Neem contact op met siona@alphens.nl.

Bekijk al onze online producten