Bedrijf

Rijnzicht Oogkliniek

Rijnzicht Oogkliniek

Verder zonder bril of contactlenzen.

Rijnzicht Oogkliniek
De Kempenaerstraat 93
2341 GK Oegstgeest

Bedrijven

Rijnzicht Oogkliniek

Verder zonder bril of contactlenzen 

Rijnzicht Oogkliniek

U wilt niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen en u oriënteert zich op het gebied van de mogelijke laserbehandelingen. Rijnzicht Oogkliniek te Oegstgeest biedt u het complete aanbod van refractie chirurgische technieken; PRK / LASEK, LASIK(femto second) en implantaatlenzen. Ervaren refractiechirurgen staan hier voor de behandeling én voor de nazorg 24 uur per dag tot uw beschikking.

“Onze doelstelling is om mensen met een refractieafwijking goed en veilig te kunnen helpen. Dit kunnen we doen door met optimale aandacht de beste laser- en lenstechnologie toe te passen. In Rijnzicht Oogkliniek kunnen we deze mogelijkheid bieden en verder uitbreiden. Daarnaast willen wij graag in een vriendelijke omgeving de mensen de tijd en persoonlijke aandacht geven die nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Wanneer we naar de resultaten van de afgelopen jaren kijken blijkt dit zeer goed te werken. Omdat wij het contact tussen patiënt en oogarts erg belangrijk vinden, zult u gedurende het gehele behandeltraject - het vooronderzoek, de behandeling en de nazorg - door één van de oogartsen worden behandeld.”

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Rijnzicht Oogkliniek:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.