Locatie

Cools Dance & Events

Cools Dance & Events

Dansschool met een groot aanbod aan dansstijlen!

Cools Dance & Events
Wilhelminalaan 17 - 19
2405 EB Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

Cools Dance & Events

Realize dance dreams 

Cools Dance & Events

Cools Dance & Events bestaat al ruim 45 jaar en is in 1968 opgericht door Harry en Leny Cools. De dansschool heette voorheen dansschool Harry Cools en is tot op heden nog steeds een familiebedrijf. Vanaf 1999 hebben wij, Gudo Cools en mijn echtgenote Suzan Cools het bedrijf overgenomen. In deze organisatie kunnen wij goed onze passie voor dans, het creeëren van sfeer en het inspireren van mensen kwijt.

Met de jaren is de dansschool verder uitgebreid tot een danscentrum. Er komen steeds meer dansvormen bij en daarnaast hebben wij onze andere tak namelijk ons partycentrum professioneel uitgebreid met een eigen website. Vandaar dat het bedrijfsnaam al snel werd gewijzigd in Dans- en Partycentrum Harry Cools. Heden ten dage zijn we uitgegroeid als marktleider en zorgen wij voor vele vernieuwingen binnen de dansbranche.

We gaan graag mee met de tijd en pioneren volop aangaande dans, dansonderwijs en feesten. Doordat onze organisatie zich steeds verder ontwikkelt, te denken valt hierbij aan onze nieuwste tak; de muziek- en entertainmentbranche presenteren wij graag onze nieuwe naam die overkoepelend is voor de afdelingen: Cools Dance & Events.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Cools Dance & Events:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream