Locatie

De Thermen2

De Thermen2

Zwembad De Hoorn Zwembad AquaRijn

De Thermen2
Van Foreestlaan 4
2404 HC Alphen aan den Rijn

Contact

Sport & Vrije tijd

De Thermen2

Exploitant Alphense zwembaden 

image image image image image image

Sinds 1 januari 2016 is het beheer van beide Alphense zwembaden in handen van exploitant De Thermen 2. Zowel AquaRijn als De Hoorn wordt geleid door directeur Remco Pielstroom. Zwembad AquaRijn is alle werkdagen open voor banen zwemmen en in De Hoorn zijn veel  lesuren ingepland. Daarnaast is er ruimte voor bewegen in het water, spelen in het water, banen zwemmen, recreatief en gezinszwemmen en voor de vele Alphense zwem- en waterverenigingen.

In beide zwembaden wordt ingezet op het geven van veel zwemlessen. Voor De Hoorn geldt dat er lesuren na schooltijd zijn, maar op woensdagmiddag is er ook tijd om recreatief te zwemmen. In AquaRijn wordt op woensdagmiddag net als op de andere weekdagen les gegeven.

Daarnaast is De Hoorn vooral een recreatiebad en is AquaRijn een wedstrijdbad. Dat betekent in de praktijk dat De Hoorn in het weekeinde vooral bestemd is voor gezinszwemmen en recreatief zwemmen en dat in AquaRijn de weekeinden worden bezet door de verschillende zwemverenigingen.

Voor beide zwembaden geldt dat de maatschappelijke functie veel groter moet worden in de komende jaren. De baden moeten vaker open en er komt een groter aanbod van lessen en sporten. Ook wordt ingezet op het opnieuw op de kaart zetten van schoolzwemmen en op samenwerking met allerlei maatschappelijke organisaties.

Uiteindelijk moet dit leiden tot twee bloeiende zwembaden waar de Alphenaren trots op kunnen zijn!

Zwembad AquaRijn Zwembad De Hoorn

Cantharel 10
2403 RA Alphen aan den Rijn
0172 820 274
info@dethermen2.nl 

Van Foreestlaan 4
2404 HC Alphen aan den Rijn
0172 748 630
info@dethermen2.nl 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Thermen2:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream