Locatie

Escaperoom Alphen

Escaperoom Alphen

Egyptische Escaperoom

Escaperoom Alphen
Energieweg 20
2404 HE Alphen aan den rijn

Contact

Sport & Vrije tijd

Escaperoom Alphen

De Egyptische Tombe 

Graag willen wij uw aandacht voor een spectaculaire vondst! Tijdens rioolwerkzaamheden in het centrum van Alphen aan den Rijn, waar al menige Romeinse voorwerpen zijn gevonden bij de wel bekende Limeslijn, is nu een 5000 jaar oude Egyptische tombe gevonden. Deze hebben wij, Nils van Oest en Marcel Minnee, met veel aandacht en moeite bloot gelegd en stukje bij beetje meegenomen naar onze studio aan de Energieweg 20 in Alphen aan den Rijn.

Van Oest en Minnee, beide amateurarcheologen, hebben er een jaar overgedaan om deze archeologische vondst weer in ere te herstellen en nu kan het getoond worden aan het grote publiek.

De tombe zit vol met raadsels en opschriften die u kunt komen ontrafelen om een eventuele schat te vinden of ander kostbaarheden die nu nog niet gevonden zijn. Graag willen wij u uitnodigen om een kijkje te doen en u zult zich verbazen over hoe mooi alles in tact is gebleven ondanks alle jaren dat het zich verstopt heeft in de grond van Alphen.

Dacht u nu echt dat er een hele tombe hier in grond is gevonden? Nee helaas! Maar wat dan wel? Een Egyptische tombe als Escaperoom wordt eerdaags geopend aan de Energieweg 20 in Alphen aan den Rijn, op twee minuten afstand van Avifauna. Eindelijk is het zover na een jaar van plannen maken, verhalen bedenken, puzzelen, bouwen, schilderen, uitproberen, opnieuw beginnen en testen kunnen we u mededelen dat er in Alphen een Escaperoom komt en niet zo maar één.

Er is een schat die u moet zien te vinden samen met uw team. Echter ligt er vloek op de schat en u zult moeten beslissen wat wijs is om te doen als u de schat eenmaal in uw bezit heeft. Kortom, los de raadsels en puzzels op die u zullen leiden naar de schat maar laat uw hebzucht naar de schat u niet verblinden en zorg dat u heelhuids uit de tombe komt of blijf vervloekt voor de rest van uw leven! Dus wacht niet langer maar boek nu en wij zien u snel bij Escaperoom Alphen - De Egyptische Tombe.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Escaperoom Alphen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream