Locatie

ATTC EVO Repro

ATTC EVO Repro

Tafeltennis ATTC EVO Repro

ATTC EVO Repro
Marsdiep 7
2401 XA Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

ATTC EVO Repro

Tafeltennisvereniging 

ATTC EVO Repro

Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro is de oudste tafeltennisvereniging van Alphen aan den Rijn. De basis werd gelegd in 1947, doch na een fusie met de tafeltennisafdeling van Boot werd in 1969 een nieuwe vereniging opgericht ATTC/Boot. Later werd deze naam weer gewijzigd in ATTC, waarbij momenteel door sponsoring van EVO Repro deze benaming is toegevoegd. 

Na vele omzwervingen door de Alphen aan den Rijn, hebben we nu al weer geruime tijd onderdak in de sportzaal aan het Marsdiep, waar we ook een eigen ruimte hebben om rust te nemen tussen de wedstrijden door.

Bij ATTC EVO Repro is tafeltennis mogelijk voor iedereen: jeugd, beginners, gevorderden, recreanten en mensen die competitie willen spelen in de competitie van de NTTB.
De jeugd krijgt in verschillende groepen training op maandag, dinsdag en woensdagavond en speelt competitie op zaterdagmiddag.

Voor de senioren is er training op donderdagavond. De woensdagavond is gereserveerd voor diegenen, die uitsluitend als recreant een balletje willen slaan.
Competitie wordt gespeeld op maandag, dinsdag en vrijdagavond. Afhankelijk van het aantal competitiewedstrijden op een avond kan men deze avonden ook gebruiken voor training.

Wil je gezellig en sportief tafeltennis kom dan vrijblijvend een keer kijken bij onze vereniging (senioren maandag, dinsdag of woensdagavond vanaf 20.00 uur; jeugd zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur) of neem contact op met onze secretaris (tel.0172-495464).

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 



Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op ATTC EVO Repro:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.