Locatie

SV ARC

SV ARC

Samen sportief vooruit

SV ARC
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

SV ARC

Samen sportief vooruit 

SV ARC

ARC is een voetbalvereniging opgericht op 22-02-1927 in Alphen aan den Rijn. De club speelt haar thuiswedstrijden op het Sportpark Zegersloot te Alphen aan den Rijn. ARC beschikt over een fraai clubgebouw met o.a. 8 inpandigge kleedkamers. Daarnaast kan ARC beschikken over een kleedkamer gebouw dat in 2009 is opgeleverd. Hierin bevinden zich o.a. 16 kleedkamers, twee grote kleedkamers voor de scheidsrechters en een verkooppunt voor thee, limonade en snoepgoed. 

ARC is een grote voetbalvereniging met meer dan 1600 leden. Bij ARC staat plezier in voetbal voorop. Daarnaast natuurlijk; beter leren voetballen, samenwerken in een team en winnen, maar soms hoort ook verliezen erbij. ARC heeft een uitgebalanceerde jeugdopleiding met deskundige en enthousiaste trainers. Het aantal velden bedraagt acht.

We hebben geen wachtlijst en je kunt direct meetrainen, daarnaast proberen we een speler zo snel mogelijk in een team te plaatsen waardoor er wedstrijden gespeeld kunnen worden. Tot die tijd kun je vaak al eens invallen bij een team.
Voetbal is een sport voor jongens en meisjes, vanaf de E-pupillen zijn er ook meisjesteams tot die tijd spelen meisjes en jongens gemengd.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op SV ARC:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.