Locatie

Zwembad AquaRijn

Zwembad AquaRijn

Het nieuwe zwembad van Alphen aan den Rijn

Zwembad AquaRijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen aan den Rijn

Recreatie

Zwembad AquaRijn

Zwembad 

Zwembad AquaRijn

AquaRijn past naadloos in het geheel aan kwalitatief hoogstaande sportaccommodaties in Alphen aan den Rijn. Rondom het bad van 25 x 35 meter zijn brede perrons gesitueerd, zodat alle zaken rondom het bad goed georganiseerd kunnen worden. Er is ruime tribunecapaciteit (400 plaatsen), zodat zwempubliek kan genieten van de activiteiten in het bad. De horecagelegenheid, een ruime parkeerplaats en een uidagend plein als entree maken het geheel compleet. In de maatvoering is duidelijk rekening gehouden met de sportieve ambities van Alphen aan den Rijn.

Alphen heeft iets met de Romeinse tijd, dat hoeven we niemand meer uit te leggen. Alphen is immers ontstaan op de plaats en de resten van een Romeinse ‘castellum’ of versterking. In het huidige Alphen aan den Rijn zie je nog veel verwijzingen terug. Ook AquaRijn is een 'Romeinse' naam. Een (sport)bouwwerk met de omvang van AquaRijn verdient een openingsfeest van 100 dagen. Een feest dat een onuitwisbare indruk zal achterlaten, net als de openingfeesten van het Colosseum, bijna 2000 jaar geleden.

Alle informatie over zwembad AquaRijn vind je op de pagina van De Thermen2!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Zwembad AquaRijn:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.