Nieuws

« Vorige - Volgende »

Topdrukte bij bijeenkomsten 'Let op: laat u niet pakken!' van Kroes en Partners

2 juli 2013 - 09:44  •  reacties

Topdrukte bij bijeenkomsten Let op: laat u niet pakken! van Kroes en Partners

Alphen aan den Rijn -

Veel ouderen vinden dat ze in deze tijden van bezuinigingen al extra worden gepakt. Korting op pensioenen, belastingmaatregelen, hogere ziektekosten en als klap op de vuurpijl een fors hogere bijdrage (tot wel € 2.200 per maand per persoon) bij opname in een bejaardenhuis of zorginstelling in het kader van de nieuwe AWBZ regeling. Notaris John Kroes ging tijdens de beide bijeenkomsten dieper in op de gevolgen van de nieuwe AWBZ regeling. Door de mogelijkheden te schetsen op het gebied van het erven en schenken voor de gasten werd het een avond vol humor en inhoudelijke informatie.

Veel vragen
De 400 gasten waren één voor één bezorgd over hun financiële toekomst en waar men rekening moet gaan houden. Notaris John Kroes presenteerde de diverse oplossingen voor de ouderen waarmee zij hun pensioen kunnen veiligstellen en ook kunnen voorkomen dat men als ouder je kinderen opzadelt met een forse schuld. Heeft u nog vragen dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met de notaris maken.

Aangezien er zeer veel animo voor de beide AWBZ bijeenkomsten was zullen er in het najaar nog 2 bijeenkomsten worden georganiseerd.

Fotograaf: Josh Walet
Kroes en Partners.'
Kroes en Partners

Een goede naam in de regio met veel vaste relaties & klanten.