Nieuws

« Vorige - Volgende »

De lancering van Groene Hart Energie in Archeon

8 oktober 2013 - 10:21  •  Groene Hart Energie  •  reacties

De lancering van Groene Hart Energie in Archeon

Alphen aan den Rijn -

Om dit te vieren zal in het Archeon een feestelijke bijeenkomst worden georganiseerd. Van 18:00 tot 21:00 is iedere (toekomstige) woningbezitter, huurder en geïnteresseerde van harte welkom in de Romeinse Herberg. Onder het genot van een hapje en drankje komen bezoekers alles te weten over energiebesparing, subsidies, fiscale voordelen en hoe men makkelijk kan overstappen naar de Groene Hart Energie, als eigen duurzame energieleverancier.

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest in Nederland om de energiemarkt open te breken en aantrekkelijker te maken voor de introductie van duurzame energie, waaronder zonnepanelen. Het onlangs getekende Energieakkoord ondersteunt de gedachte van de coöperatie: energiebesparing, schone energietechnologieën en een fatsoenlijk klimaatbeleid, waarmee groei en groene werkgelegenheid een plek krijgen in onze samenleving. Groene Hart Energie haakt hier op in met het doel om de regio zelfvoorzienend te maken in haar energiebehoefte. Door een samenwerking aan te gaan met Greenchoice, is een uniek partnerschap bereikt, waar particulieren en ondernemers van kunnen profiteren.

Wat kunt u verwachten? Groene Hart Energie zet in op collectieve zonnedaken in het Groene Hart. De komende tijd worden er al tal van voorbereidingen getroffen voor het realiseren van projecten op daken in en om Alphen aan den Rijn. Partners als de EKO-dorp, Scope Scholen en SV Zwammerdam, hebben hun daken beschikbaar gesteld voor zonnepanelen. Hiermee kan niet alleen voorzien worden in de eigen energiebehoefte, maar kunnen ook particulieren meeprofiteren van het duurzame energie aanbod.

Datum en tijd
Donderdag 24 oktober, van 18:00 tot 21:00 uur

Locatie
Archeon, Romeinse Herberg, Archeonlaan 1, Alphen aan den Rijn

Partners
VSB-fonds Alphen aan den Rijn en Omstreken, Delimes,  Scope Scholen, SWA, Tax Consult Network, Grant Thornton, Ekodorp, DWA, Stichting Groenstad, Dakinnovator, KOSTER Verzekeringen, Greenchoice, Makelaardij Van Brussel, Velux (Active House), Kroes en Partners, Stephan M, Nederland gaat DUURZAAM, Het ENERGIE huis, Ponsioen Installatietechniek

Fotograaf: Josh Walet
Groene Hart Energie.'
Groene Hart Energie

Duurzaam, betaalbaar, eigen en betrouwbaar.