Nieuws

« Vorige - Volgende »

Passie voor Slapen levert jouw bestelling dezelfde dag

6 januari 2014 - 16:19  •  Lisette Goddrie  •  reacties

Passie voor Slapen levert jouw bestelling dezelfde dag

Alphen aan den Rijn -

Hoe we dat doen?
Heel simpel: alle bestellingen die we uit voorraad kunnen leveren, pakken we direct uit ons magazijn. Aan het eind van de dag als de winkel gaat sluiten, dan rijden we nog even een rondje door Alphen aan den Rijn en omgeving (+10 km) om nog even een stukje Passie voor Slapen (jouw bestelde producten) aan huis te leveren, ja, je leest het goed!

Kijk das nou typisch de Passie voor Slapen service, het is ons niet gauw te gek!

Wat zijn de voorwaarden?
Als eerste is het natuurlijk van belang dat het artikel van je keuze direct leverbaar is vanuit ons magazijn in Alphen aan den Rijn. Onze voorraad is behoorlijk groot dus dat zal in veel gevallen direct mogelijk zijn. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met Kees of Lisette Goddrie via 0172-470032.

Je bestelling dient binnen te zijn voor 17 uur. Voor bestellingen na 17 uur kun je het beste even bellen. Als we in de mogelijkheid zijn dan rijden we natuurlijk graag even voor je heen en weer ook in de avond. Kleine moeite... :-)

Aanpassing in onze webshop
De webshop is nog lang niet volledig en elke dag vinden er nog vernieuwingen en verbeteringen plaats. Ook komen er elke dag uitbreidingen in ons assortiment. We hopen rond de maand mei ons volledige assortiment in de webshop te hebben staan. Ook de dienstverlening: levering op de dag van bestelling in Alphen aan den Rijn en +10 kilometer in de omgeving, moet nog worden verwerkt in de webshop. Nu doen we dat gewoon handmatig. We kijken naar de bestellingen die dagelijks komen en zodra die in de omgeving zijn (en uit voorraad leverbaar) dan komen we direct leveren na sluitingstijd. 

De programmeurs van onze webshop hebben weer een leuke klus op de lijst staan, maar in de tussentijd lukt het op deze manier ook prima :-)

Wie weet tot snel als we jouw Passie voor Slapen (producten) aan huis komen langsbrengen!

Fotograaf: Josh Walet
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.