Nieuws

« Vorige - Volgende »

Rogaar administratie is Q-starter van het kwartaal

8 juni 2014 - 13:52  •  Rob Buisman  •  reacties

Rogaar administratie is Q-starter van het kwartaal

Alphen aan den Rijn - Cijfers zijn het beginAansluitend liet de bedrijfsfilm, ter beschikking gesteld en geproduceerd door Creatieve Krachten in samenwerking met TekstBuis, zien hoe Amanda te werk gaat. Haar manier van samenwerken is gebaseerd op verbinding en gedeelde ambities. Dat stelt Amanda in staat om de bedrijfscijfers met haar kennis en ervaring zodanig te interpreteren dat die daadwerkelijk bijdragen aan het doelgericht sturen van een onderneming. Daarbij richt zij zich met name op (startende) ZZP'ers en ondernemers in het kleinbedrijf. "Voor mij zijn de cijfers pas het begin. Ik wil van mijn klanten ook graag weten wat hun idealen en hun doelen zijn. Dan kan ik ze met mijn kwaliteiten helpen om die te  bereiken."

Geen verrassingen achterafDe vooraf overeengekomen tarieven - "Geen verrassingen achteraf" - ziet Amanda eveneens als een sterk punt van haar onderneming, die ze graag met de menselijke maat bestuurt. "Ik reken met cijfers, maar ik houd rekening met mensen. Dat is mijn kracht."

Na afloop van de bedrijfsfilm ontving de kersverse Q-starter een goodiebag met handige cadeaus en interessante aanbiedingen van collega-ondernemers. Ze gaf de aanwezigen echter ook iets terug. Speciaal voor deze gelegenheid kreeg iedereen persoonlijk een leuke attentie: een bedrijfspen van Rogaar administratie met daaraan bevestigd het visitekaartje van Amanda Rogaar die zich daarmee uitstekend presenteerde.  

Fotograaf: Josh Walet