Nieuws

« Vorige - Volgende »

Open huis en informatieavond bij Deerenberg & Van Leeuwen

16 juni 2014 - 08:41  •  reacties

Open huis en informatieavond bij Deerenberg & Van Leeuwen

Alphen aan den Rijn -

Als u op zoek bent naar een woning of zich wilt oriënteren op de woningmarkt is dit een ideale methode om meerdere woningen te bekijken zonder afspraak.

Informatieavond
Voor iedereen die na de open dag met vragen zit over de aan- of verkoop van een woning, organiseert Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars een Informatieavond in samenwerking met De Hypotheekshop en Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs.

Naast de makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen is ook De Hypotheekshop aanwezig om al uw vragen te beantwoorden op financieel gebied. Vragen zoals: wat kan ik lenen als starter of doorstromer, hoeveel kosten koper kan ik meefinancieren, etc..

Ook Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs is aanwezig om al uw vragen helder te beantwoorden die u heeft op het juridische vlak. Vragen over belastingvrij schenken, hoe werkt het als je een woning koopt met een samenlevingscontract, wat moet er allemaal gebeuren bij de overdracht van een woonhuis, etc.

Kortom: meer dan voldoende informatie voor iedereen die op het punt staat een woning te kopen.

Tussen 18.00 en 21.00 uur kunt u terecht aan het Raoul Wallenbergplein 21 (kantoor Deerenberg & Van Leeuwen). U kunt achter het kantoor gratis parkeren.

Fotograaf: Josh Walet
Deerenberg & van Leeuwen.'
Deerenberg & van Leeuwen

Makelaar, hypotheken en assurantiŽn