Nieuws

« Vorige - Volgende »

Van der Neut draagt voorzitterschap OKB over

5 september 2014 - 09:14  •  reacties

Van der Neut draagt voorzitterschap OKB over

Alphen aan den Rijn -

Na een carrière in de houthandel trad Sjaak van der Neut in 2001 als adviseur toe tot Ondernemersklankbord. OKB is een landelijk netwerk van oud-ondernemers en managers met een ervaren kijk op zaken. Als netwerk staat OKB – letterlijk en figuurlijk – dichtbij de ondernemer. Het klankbord geldt als één van de grootste Nederlandse non-profitorganisaties met vrijwillige adviseurs, die ruim 3000 klankbordtrajecten per jaar behandelen.

Onder leiding van Sjaak van der Neut heeft de regio Rijnland een sterke groei doorgemaakt en geldt landelijk als één van de meest actieve regio's. In deze regio telt OKB 26 adviseurs. De vrijwillige en onbetaalde OKB adviseurs werken belangeloos en onafhankelijk. Zij geven advies op allerlei terrein:  bij de start van een bedrijf, marketing, financieel advies, opvolging, bedrijfsbeëindiging of faillissementspreventie.

Van der Neut ’s opvolger, Carel Paardekooper, heeft een carrière doorlopen bij V&D en andere grote retail ketens. Hij maakt sinds drie jaar deel uit van Ondernemersklankbord.

Foto: Sjaak van der Neut (links) en Carel Paardekooper

Fotograaf: Josh Walet