Nieuws

« Vorige - Volgende »

La Gro Advocaten organiseert Scheidingscafé

29 september 2014 - 12:07  •  La Gro Advocaten  •  reacties

La Gro Advocaten organiseert Scheidingscafé

Alphen aan den Rijn - Bij een scheiding dienen zich, naast verdriet en teleurstelling, een heleboel praktische zaken aan. Hoe moet het met het huis? Hoe regel je de omgang met de kinderen? Hoe verloopt de juridische en financiële afhandeling? Hoeveel alimentatie moet ik betalen? Wat is pensioenverevening? Hoe zit het met de fiscale gevolgen? Wanneer een ondernemer gaat scheiden spelen er vaak ook nog specifieke vragen over de toekomst van de onderneming. Moet de onderneming worden verdeeld of niet? Hoe moeten de aandelen worden gewaardeerd? Moet dividend worden verrekend? Met welk inkomen moet rekening worden gehouden bij het vaststellen van de alimentatie?

In het Scheidingscafé kan men al deze vragen in besloten setting stellen en krijgt men een betrouwbaar advies van uiteenlopende experts, zoals een gespecialiseerde familierechtadvocaat/mediator, een makelaar, een financieel adviseur, een accountant/fiscalist, een notaris en een pensioendeskundige.

Deelnemende deskundigenIn Schoonhoven vindt het Scheidingscafé op 14 oktober a.s. plaats bij Peltenburg Makelaardij op de Koestraat 144. Naast de drie gespecialiseerde advocaten van La Gro Advocaten (mr. Eline Slappendel, mr. Evelien Braad en mr. Petra Frederiks) zullen daar Peltenburg Makelaardij en Taxaties (Richard Peltenburg), De Bruijn & Partners Financieel Adviseurs (Teus de Bruijn), Financieel Comfort (Martijn Snoeck) en Notariskantoor Vonk (Mr. Vonk) aanwezig zijn. 

In Alphen aan den Rijn zullen op 16 oktober a.s. naast de gespecialiseerde advocaten van La Gro ook Deerenberg & Van Leeuwen (Paul van Leeuwen), Kroes en Partners Notarissen en Adviseurs (John Kroes) en Grant Thornton (Helma Terlouw en Inge Bouwman) adviseren over de meest uiteenlopende vragen. De avond wordt georganiseerd in het kantoor van La Gro Advocaten op de Prins Bernhardlaan 35.

Op het kantoor van La Gro Advocaten te Woerden, Oostdam 1, kunnen op 20 oktober a.s. vragen gesteld worden aan Netwerk Notarissen Woerden (Tamara Ottens), Gevaert Makelaars Woerden (Anton Gevaert), Van ’t Hul (de heren G.J. en J.G. van ’t Hul), Boogaard & van der Vlugt B.V. (Joost Hoogerbrugge en Yolanda Blokzijl) en de gespecialiseerde advocaten van La Gro.

Fotograaf: Josh Walet
La Gro Advocaten.'
La Gro Advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht.