Nieuws

« Vorige - Volgende »

Medicorner en supermarkt Driehoorne gaan sluiten

20 november 2014 - 22:55  •  reacties

Medicorner en supermarkt Driehoorne gaan sluiten

Alphen aan den Rijn -

Medicorner Alphen is onderdeel van de Sprint apotheken, een samenwerkingsverband van de apotheken Allart, DagNacht, De Herenhof, De Hoge Zijde, Prelude en Ridderveld in Alphen aan den Rijn en Apotheek Ter Aar in Ter Aar en De Vijver Apotheek in Nieuwkoop.

De directie heeft alle medewerksters van Medicorner geïnformeerd over het voorgenomen besluit de Medicorner per 1 januari 2015 te zullen sluiten. Als gevolg van deze sluiting worden de arbeidsovereenkomsten van alle medewerksters met Medicorner beëindigd. De directie betreurt het ten zeerste dat zij, gedwongen door de alsmaar verslechterende marktomstandigheden, deze stap heeft moeten zetten en wensen alle medewerksters van Medicorner alle succes bij het vinden van een nieuwe werkkring.

Overigens geven de publicaties bij de Kamer van Koophandel aan dat er over 2013 nog een netto winst was van bijna 35.000 Euro en een eigen vermogen van ruim drie ton. De moedermaatschappij had zelfs een nettowinst van 736.502 euro over 2013. De directie, bestaande uit apotheker R. Smith (apotheek Ridderveld) en R.J.H. Beereboom, was niet bereid om commentaar te geven. 

Al eerder was bekend dat ook de supermarkt in Driehoorne gaat sluiten.

Fotograaf: Josh Walet
Driehoorne.'
Driehoorne

Serviceflat voor huurders vanaf 55 jaar.