Nieuws

« Vorige - Volgende »

Winkelcentrum de Aarhof organiseert Valentijnsactie

30 januari 2015 - 10:58  •  reacties

Winkelcentrum de Aarhof organiseert Valentijnsactie

Alphen aan den Rijn -

De prijswinnaars kunnen deze prijzen zaterdag 14 februari ophalen bij de winkels in de Aarhof. Ook zijn er 4 valentijnsontbijtjes te winnen. Deze worden verzorgt en zaterdag 14 februari thuisbezorgd door 'Bij Dennis'.

Leuke app in Facebook
In de Facebookpagina van de Aarhof is een stemapplicatie gebouwd, waar deelnemers aan deze actie hun Valentijn kunnen opgeven. Hoe meer stemmen er op de Valentijn worden vergaard, hoe groter de kans is om te winnen. Het is de bedoeling dat deelnemers in woorden een goede reden bedenken, waarom hij of zij juist deze speciale Valentijn graag willen verwennen of juist verrassen met één van de mooie prijzen.

Mooie Valentijnsaanbiedingen in veel winkels
De winkeliers in de Aarhof hebben speciale aanbiedingen en acties om de Valentijnsdag in het centrum te ondersteunen. Marc Krimpenfort, bestuurslid pr en promotie, geeft aan dat de bereidheid van winkeliers om mee te doen aan deze acties groot is. "We hebben in januari een nieuwjaarsreceptie voor de winkeliers gehouden, waar veel winkeliers zijn geweest", aldus Marc Krimpenfort. "Na een mooi jubileumjaar gaan we stevig door. De compartimentering is bijna afgerond, zodat de Aarhof weer voldoet aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid voor winkelcentra."

Fotograaf: Josh Walet
Aarhof.'
Aarhof

Gelegen in het stadshart.