Nieuws

« Vorige - Volgende »

De nieuwe styling van autogarage Carport

25 maart 2015 - 12:08  •  Lotte Scholts  •  reacties

De nieuwe styling van autogarage Carport

Alphen aan den Rijn -

“De eerste week was het vrij rustig. Gelukkig veranderde dit snel. Inmiddels staat mijn agenda al aardig vol met afspraken” verteld George. “Veel vaste klanten van het bedrijf blijven terugkomen, gelukkig ook bij mij. Daarnaast zijn er ook weer nieuwe klanten bijgekomen die afkomen op onze lage prijzen, in vergelijking tot dealers. Carport heeft een goede naam opgebouwd door dealer kwaliteit tegen betaalbare prijzen te leveren”.

“Tot nu toe lopen de zaken goed maar ik wil graag verder uitbreiden. Ik heb zelf een passie voor auto’s en heb in deze garage leren sleutelen. Vanaf 2001 ben ik me naast sleutelen ook bezig gaan houden met het tunen van mijn auto. Dit deed ik bij een club mensen die allemaal gek zijn op auto’s. Wij hebben nog steeds contact met elkaar. Door gesprekken met deze mensen ben ik uiteindelijk tot de volgende ontwikkeling gekomen. De garage waar we zitten is vrij groot. Deze wordt opgesplitst in twee delen. Aan de voorkant van de garage zal het standaard ondehoud blijven gebeuren zoals men van Carport gewend is. Aan de achterkant gaan we ons bezig houden met het stylen en customizen van auto’s. Dit gebeurd optisch: bijvoorbeeld overspuiten of stickeren van auto’s of het plaatsen van een nieuwe bumper. Maar ook motorisch:  compressors plaatsen op een motor waardoor een auto meer vermogen krijgt. Voorlopig is er twee dagen per week een speciale monteur in dienst die hierin is gespecialiseerd. Wanneer blijkt dat hier veel vraag naar is zal dit meer worden. Ik hoop met deze uitbreiding een nieuwe jongere doelgroep aan te boren. Een groep die hopelijk ook zo gek is op hun auto, net als ik”.

 

“Verder gaan we ons ook bezig houden met het bemiddelen bij verkoop van auto’s. Mensen die hun auto willen verkopen kunnen ons inschakelen en eventueel hun auto bij ons stallen. Wij bemiddelen voor beide partijen zodat iedereen weet waar hij aan toe is.  Wij analyseren de auto en knappen deze eventueel op. De kopende partij weet op deze manier zeker dat de auto in goede staat is en wat de auto echt waard is. Tevens zullen wij ons zelf ook met de in- en verkoop van de auto’s bezig houden. Alle te koop aangeboden auto’s plaatsen wij op onze site”.

“Ondanks de nieuwe ontwikkelingen vind ik het heel belangrijk dat we dezelfde service blijven bieden. Het concept zoals het nu bestaat loopt heel goed en het mag elkaar zeker niet bijten. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk mijn tijd hieraan te blijven besteden. Ik heb nog steeds dezelfde monteurs in dienst en ik heb andere collega’s die mij veel werk uit handen nemen. Hierdoor blijf ik tijd houden voor alle regelzaken en het contact met klanten. Daarnaast hou ik gelukkig tijd over om zelf te blijven sleutelen. Dat blijft toch mijn grote passie”.

Fotograaf: Josh Walet
Carport Automobielen.'
Carport Automobielen

Voor al uw autoreparaties.