Nieuws

« Vorige - Volgende »

SERA verkoopt belang in hoortoestellenwebshop OogvoorOren.nl

2 april 2015 - 16:04  •  reacties

SERA verkoopt belang in hoortoestellenwebshop OogvoorOren.nl

Alphen aan den Rijn -

Op OogvoorOren.nl kan de klant zich oriënteren, prijzen vergelijken en online bestellen. In de vertrouwde thuisomgeving worden de apparaten afgesteld door gediplomeerde audiciens. Binnen een jaar zijn er meer dan duizend klanten van hoortoestellen voorzien en een veelvoud aan accessoires en batterijen verzonden.

SERA startte de samenwerking met IntoEars hoorklinieken, een keten audiciens die voornamelijk verbonden is aan ziekenhuizen en gezondheidscentra. Op dat moment kwam kennis over de afnemers en de producten samen met de kennis op het gebied van automatisering en online marketing. 

"Het was een inspirerende pioniersfase en met veel voldoening toen we zagen dat het daadwerkelijk lukte om in te breken in een vastgeroeste markt", aldus projectleiders Joost Schravendeel en Steffen van Esch. Nadat het concept zich bewezen had, wilde een kapitaalkrachtige partner uit de bedrijfstak zich inkopen waardoor ook de uitrol van het concept krachtig kan worden aangepakt. SERA blijft de komende jaren wel betrokken als leverancier van kennis en software.

Voor SERA is OogvoorOren.nl het zoveelste succesvolle concept in een lange reeks, variërend van machinebouw, gezondheidszorg en lokale valuta tot aan Spongebob merchandising. Het systeemhuis, dat niet alleen software maakt maar ook business concepten ontwikkelt, wil niet alleen in opdracht van klanten werken, maar waar nodig of gevraagd ook mee investeren in projecten waar internetmarketing en automatisering een belangrijke rol spelen.

SERA bestaat dit jaar 25 jaar en kreeg zelf of via dochterondernemingen tal van gerenommeerde business prijzen als Gouden Gazelles, Best Managed Company Awards, International Shopping Centre Award, innovatieprijzen en de titel Software Company of the Year.

Fotograaf: Josh Walet
Sera Business Design.'
Sera Business Design

Software en Business Design.