Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samen één sterke bank met de naam Rabobank Groene Hart Noord

12 juni 2015 - 08:04  •  reacties

Samen één sterke bank met de naam Rabobank Groene Hart Noord

Alphen aan den Rijn -

Het nieuwe gebied van de bank omvat de gemeenten Alphen aan den Rijn (met uitzondering van Boskoop), Zoeterwoude, Nieuwkoop en Kaag en Braassem en het dorp Stompwijk. Door de fusie heeft de bank een krachtige positie in het Groene Hart en kan daarmee een nog sterkere impuls geven aan de economie en leefbaarheid van het gebied. 

Dienstverlening Rabobank Groene Hart Noord
Klantenkunnen terecht op de kantoren in Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop tijdens de gebruikelijke openingstijden. Met de drie vestigingen komen we voor sommige klanten zelfs dichterbij. De accountmanagers en specialisten op het gebied van wonen, private banking, verzekeren, financiële logistiek en agrarisch advies treft u voor advies nog steeds dichtbij.

Nieuwe bereikbaarheidsgegevens per 12 juni
Per 12 juni zijn de contactgegevens gewijzigd. Klanten van de bank zijn hierover per post geïnformeerd. Het nieuwe telefoonnummer voor particuliere klanten is (0172) 712 100 en voor zakelijke klanten (0172) 712 200. Alle nieuwe contactgegevens zijn vanaf 12 juni  te vinden op de nieuwe website www.rabobank.nl/groenehartnoord

Fotograaf: Josh Walet