Nieuws

« Vorige - Volgende »

Restaurant Skoop nu zeven dagen per week open

2 juli 2015 - 11:47  •  reacties

Restaurant Skoop nu zeven dagen per week open

Alphen aan den Rijn -

Steeds meer mensen weten inmiddels de weg te vinden naar de mooie locatie aan de Gouwe. Bij restaurant Skoop kun je genieten van heerlijke koffie, thee, een borrel, frisdranken of een heerlijke cocktail. Skoop hanteert ook een uitgebreide kaart waarvan vele gasten regelmatig een lekker gerecht kiezen.

Naast de gewone kaart kun je er ook tapas eten, een high tea en genieten van specials passend bij het seizoen. Je kunt ook lekker buiten op het terras genieten van een bbq of tapas arrangement. Of kies het als locatie voor je feest of partij.

Extra leuk deze zomer is de Mc Drijf. Als je tijdens een tochtje op het water trekt krijgt in wat hartigs, bestel je gewoon een bittergarnituur. Bel naar Skoop, geef je bestelling door en vaar langs het restaurant om af te halen.

Heb je zelf geen boot? Geen probleem, stap gewoon op de Skoop Boot en geniet aan boord van een lunch of diner. Met maximaal 8 personen kun je op het water genieten van een hapje en een drankje.

Restaurant Skoop aan de Alphenseweg 8 in Boskoop is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 12.00 uur tot in de late uurtjes.

Foto’s: Facebook Skoop

Fotograaf: Josh Walet
Tags: skoop
Skoop.'
Skoop

Het leven is mooi!