Nieuws

« Vorige - Volgende »

TAMA TalentCentrum ontvangt Keurmerk Blik op Werk

22 september 2015 - 15:49  •  Christine Bröcker  •  reacties

TAMA TalentCentrum ontvangt Keurmerk Blik op Werk

Alphen aan den Rijn -

TAMA voldoet aan alle kwaliteitseisen van het Keurmerk en werd beoordeeld met maar liefst 4 sterren, het maximaal haalbare. Bij onderzoek naar klanttevredenheid scoorde TAMA een 8,8 voor haar inburgeringscursussen. Ook voor het begeleiden naar werk werd TAMA met een dikke voldoende beoordeeld; een 8,0.

Blik op Werk stelt als kwaliteitsinstituut de norm vast voor een aantal diensten die bijdragen aan een gezond werkzaam leven.

TAMA TalentCentrum biedt praktische Nederlandse les (NT2) in spreken en schrijven op verschillende niveaus voor inburgeringsplichtigen en niet-inburgeringsplichtigen. Voor studenten boven niveau A2 heeft TAMA de cursussen Grammaticaal Correct spreken en de schrijfcursus Nederlands ontwikkeld.

Daarnaast worden cursisten voorbereid op het Inburgeringsexamen en Staatsexamen I en II en worden zij vertrouwd gemaakt met de Nederlandse arbeidsmarkt.

TAMA organiseert ook het maandelijks Taalcafé waar steeds iedereen welkom is om met een steeds wisselend thema makkelijker Nederlands te leren praten. Deelname is gratis.

Fotograaf: Josh Walet