Nieuws

« Vorige - Volgende »

La Gro Advocaten organiseert Scheidingspunt

29 september 2015 - 15:05  •  La Gro Advocaten  •  reacties

La Gro Advocaten organiseert Scheidingspunt

Alphen aan den Rijn - Een scheiding brengt, naast verdriet en teleurstelling, ook veel vragen met zich mee. Dit kunnen juridische vragen zijn maar ook vragen die een andere expertise betreffen, bijvoorbeeld hoe gaat de verkoop van de woning in een scheidingssituatie en wat zijn de fiscale gevolgen als je uit elkaar gaat? Normaal gesproken dient men hiervoor verschillende deskundigen te bezoeken waardoor het vaak langer duurt voordat duidelijkheid wordt verkregen. Onduidelijkheid en onzekerheid zorgen voor spanning, hetgeen onnodig vertragend of escalerend kan werken in een scheidingssituatie. Onder het motto ‘overzicht leidt tot inzicht’ bundelt La Gro Advocaten haar krachten met andere deskundigen en organiseert één loket waar om advies kan worden gevraagd op verschillende gebieden. Om de verschillende vragen te kunnen beantwoorden zijn tijdens het inloopspreekuur een gespecialiseerde familierechtadvocaat, een makelaar, een financieel adviseur, een accountant/fiscalist en een notaris aanwezig. La Gro Advocaten heeft tevens gecertificeerde mediators in huis zodat u ook samen met uw (ex-)partner het Scheidingspunt kunt bezoeken. Het Scheidingspunt zal plaatsvinden op 5 oktober a.s. in Alphen aan den Rijn, op 6 oktober a.s. in Woerden en op 8 oktober a.s. in Gouda en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Aanmelden vooraf is niet nodig: de deur staat voor u open!

Deelnemende deskundigenIn Alphen aan den Rijn zullen naast gespecialiseerde advocaten/mediators ook Deerenberg & Van Leeuwen, Kroes en Partners Notarissen en Adviseurs  en Grant Thornton adviseren over de meest uiteenlopende vragen. De avond wordt georganiseerd in het kantoor van La Gro Advocaten op de Prins Bernhardlaan 35.

Op het kantoor van La Gro Advocaten te Woerden aan de Oostdam 1, kunnen vragen worden gesteld aan de deskundigen van Westdam Notarissen Woerden, Gevaert Makelaars Woerden, Van ’t Hul Accountants en Belastingadviseurs en La Gro Advocaten.  

In Gouda vindt het Scheidingspunt plaats op het kantoor van La Gro (Tielweg 30). Naast gespecialiseerde advocaten/mediators zullen daar Dupree Makelaars, Grant Thornton en De Waard & Wagener aanwezig zijn.

Fotograaf: Josh Walet
La Gro Advocaten.'
La Gro Advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht.