Nieuws

« Vorige - Volgende »

Week van het Werk in Alphen pakt groots uit!

26 oktober 2015 - 15:12  •  VOA  •  reacties

Week van het Werk in Alphen pakt groots uit!

Alphen aan den Rijn -

De week start met een event voor ondernemers met Trendwatcher Adjiedj Bakas over de arbeidsmarkt in de toekomst. Ben je op zoek naar een leuke baan of kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je CV, adviezen over je loopbaan over de sociale media, kom dan de beurs om dinsdag 3 november in Da Vinci.

Diverse bedrijven, uitzendbureaus en brancheorganisaties staan op de beurs Werken aan Werk en je kunt meedoen aan gratis workshops. Doe er je voordeel mee en kom als werkzoekende zeker naar deze beurs. 

Loop je met het idee rond om voor je zelf te starten met een onderneming? Dan is het Event Pre Start ’n Go iets voor jou van 16.00 – 1.800 uur eveneens op dinsdag de 3e november in DaVinci. Diverse professionals staan voor je klaar om je te voorzien van tips en trics. 

Er zijn tijdens de hele week bedrijfsbezoeken geregeld voor zowel scholieren als werkzoekenden. De winnaar van de Onderneming van het Jaar, Van der Werff Groep, stelt zijn bedrijf open voor 100 leerlingen en meer dan 1200 leerlingen vanuit alle scholengemeenschappen uit Alphen aan den Rijn en de regio bezoeken de Beroepenmanifestatie Go4it! in het Archeon.  Verplicht vanuit school op woensdag de 4e en donderdag de 5e november. Ook is er een informatieavond over innovatief vakmanschap onder leiding van de gemeente in samenwerking met het ID College.  De week sluiten we af met een gezellige VOA-netwerkborrel aangeboden door Ford van Bunningen.

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.deweekvanhetwerk.nl voor het volledige programma.

Fotograaf: Josh Walet
Da Vinci.'
Da Vinci

Woonwinkelplezier en volop woonideeën voor in en om het huis.

02-11-2015 tot 06-11-2015 - De Week van het Werk.'
02-11-2015 tot 06-11-2015 - De Week van het Werk

Tijd om aan de slag te gaan