Nieuws

« Vorige - Volgende »

John Kroes over erven en nalaten bij De Gele Linde

16 november 2015 - 16:35  •  reacties

John Kroes over erven en nalaten bij De Gele Linde

Alphen aan den Rijn -

Veel mensen denken dat alles bij wet al geregeld is. Anderen hebben wel een testament maar kijken er vervolgens nooit meer naar om. De dingen goed regelen voor wanneer u dat zelf niet meer kunt middels een testament kan u en uw naasten echter veel zorg en ellende besparen. Want wanneer mensen afscheid moeten nemen, overheerst het gemis en willen zij zich niet druk hoeven te maken over de afwikkeling van een nalatenschap.

Doorgaans treedt een testament pas in werking na uw overlijden, maar wat als u door ziekte of een ongeluk niet meer in staat bent om zelf te handelen? Wist u dat u voor die situatie ook een levenstestament kunt opstellen waarbij u iemand machtigt om namens u de dingen te regelen.  

Notaris John Kroes stelt de vele misverstanden die er over deze onderwerpen bestaan met zichtbaar plezier aan de kaak en weet zijn publiek op een aansprekende manier wakker te schudden. “In de praktijk zie ik maar al te vaak tot welke ellende uitstel en onwetendheid kunnen leiden.”

Op donderdag 26 november 2015 is notaris Kroes te gast bij inloophuis De Gele Linde, Marsdiep 231 te Alphen aan den Rijn. De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wilt u deze avond bijwonen, meld u dan aan via degelelinde.alphenaandenrijn@gmail.com of bel naar: 06-19 956 927.

Fotograaf: Josh Walet
26-11-2015 - Lezing over erven en nalaten.'
26-11-2015 - Lezing over erven en nalaten

Door notaris John Kroes.