Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Anaïta lanceert maandag fashion webshop

21 november 2015 - 13:39  •  reacties

Alphense Anaïta lanceert maandag fashion webshop

Alphen aan den Rijn -

Dat fysieke winkels veel concurrentie hebben van webwinkels, is allang bekend. Dat viel de jonge onderneemster ook op. "In Alphen aan den Rijn zie je ook dat het steeds rustiger wordt in de winkelstraten", aldus Anaïta. Daarnaast leidt men een steeds drukker leven. "Vooral voor vrouwen wordt het moeilijker om tussen hun drukke leven door de winkelstraatjes af te struinen naar de nieuwste trends. Daarom ga ik ze een handje helpen."

De Alphense is helemaal klaar voor haar nieuwe avontuur. "Alles wat moet gebeuren voor Something New Fashion doe ik zelf. Heel spannend natuurlijk, maar dat maakt het ook wel weer speciaal," aldus Anaïta. "Op dit moment koop ik het grootste deel in en heb ik een heel klein deel zelf ontworpen. Op den duur wil ik wel écht zelf gaan ontwerpen."

Anaïta vindt het belangrijk dat de items in haar webshop tijdloos, trendy én makkelijk te combineren zijn. Volgens haar zijn dat belangrijke punten die nu nog ontbreken bij de huidige musthave webshops. "Als je iets koopt, dan wil je het volgend jaar ook nog kunnen dragen," zo vindt de jonge onderneemster.

De webshop van www.somethingnewfashion.com wordt maandag om 12.00 uur gelanceerd. Ter gelegenheid van de opening krijgen klanten een gratis SNF-tas bij een besteding vanaf 15,- euro.

Fotograaf: Josh Walet