Nieuws

« Vorige - Volgende »

Feestelijk driegangenmenu bij "gewoon" Lex voor €25

28 januari 2016 - 11:28  •  reacties

Feestelijk driegangenmenu bij gewoon Lex voor €25

Alphen aan den Rijn -

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 februari serveert hij een overheerlijk driegangendiner voor slechts 25 euro. Daarbij kunnen de gasten kiezen uit drie voorgerechten (rundercarpaccio, gebakken champignons of gerookte zalm), vier hoofdgerechten (tournedos "gewoon" Lex met witbrood, tournedos garlic met knoflookolie, gepocheerde zalmfilet of mixed grill) en drie desserts (chocolade brownie met witte chocoladesaus, crème brûlée met kahlúa of cheesecake met aardbeienijs). Het kopje koffie of thee na afloop is ook nog eens inclusief.

Samen vieren
"Een feestje vier je samen", aldus Alex, naar wie "gewoon" Lex is vernoemd. "En het eenjarig bestaan is een mooi moment om dat te doen. Met het voordeelmenu willen we onderstrepen dat we blij zijn dat Alphenaren ons in de Hooftstraat weten te vinden, ook al is de bereikbaarheid door verschillende werkzaamheden in de omgeving niet optimaal. Maar dat wisten we vorig jaar toen we begonnen al. We hadden alleen niet kunnen bedenken dat de Julianabrug nog steeds niet gebruikt kan worden en dat nu ook de Blijenbergstraat een paar maanden is opgebroken. Evengoed is het restaurant vaak goed gevuld en we hopen dat deze verjaardag-valentijn-voordeelactie ons nog beter op de kaart zet."

Reserveren kan via Alphens.nl of telefonisch: 0172 576 699. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van het restaurant? Like dan de Facebookpagina van "gewoon" Lex.

Fotograaf: Josh Walet
Restaurant gewoon Lex.'
Restaurant "gewoon" Lex

Voor iedereen culinair toegankelijk.