Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kewodak verhuist naar nieuwe locatie in Alphen

16 februari 2016 - 09:37  •  reacties

Kewodak verhuist naar nieuwe locatie in Alphen

Alphen aan den Rijn -

In het compleet vernieuwde en duurzame pand is alle kennis van Kewodak onder één dak gebracht: het hoofdkantoor, de serviceorganisatie Kewodak Service, de opslag en vervoer van materiaal en het nieuwe Kewodak Experience Center. Bezoekers kunnen zich hier optimaal laten informeren over alle mogelijke daktoepassingen en deze meteen in de praktijk ervaren. Kewodak maakt de stap om nog duurzamer te kunnen opereren en klaar te zijn voor toekomstige groei.

Duurzaam denken, duurzaam bouwen
Het pand aan de Kalkovenweg ademt Kewodaks visie op duurzaamheid. Het dak bestaat uit een koeldak met witte dakbedekking voor een optimale CO2 neutralisatie. Tevens is er een groendak met sedumbedekking aangelegd en zijn er zonnepanelen aangebracht. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal; zo is 25% van de dakbedekking gerecycled. Bovendien heeft Kewodak gekozen voor duurzame materialen zoals kunststof kozijnen in plaats van hout. Door de centralisatie van activiteiten wordt nu vanuit één locatie transport verzorgd, hetgeen uitstoot van het wagenpark reduceert.

Letterlijk het dak op
Bijzonder is het Kewodak Experience Center. Hier kunnen geïnteresseerde klanten en bezoekers terecht voor presentaties en demonstraties tijdens speciale demo-dagen. De specialisten van Kewodak informeren en adviseren over subsidietrajecten en geven hun visie op de nieuwste technologieën en materialen op dakgebied. Men kan letterlijk het dak op en de voordelen ervaren van groendaken, zonnepanelen en het koeldak.

Klaar voor de toekomst
Frank Keijzer, directeur Kewodak, is blij met de stap: “Met dit nieuwe pand op onze vertrouwde locatie zijn we klaar voor de toekomst. Alle expertise is gecentraliseerd, het team kan optimaal samenwerken en we kunnen onze adviesrol beter dan ooit vervullen. Als specialist en vernieuwer op dakgebied vinden wij het belangrijk dat we niet alleen als beste kunnen adviseren in woord, maar ook in daad. Door meteen daktoepassingen te kunnen laten zien en ervaren, gaat het dak leven. In het nieuwe pand hebben we de ruimte om te groeien, op de duurzame manier die bij ons past!”

Over Kewodak
Dakdekkerbedrijf Kewodak heeft zich al ruim 30 jaar gespecialiseerd in allerlei soorten daksystemen en toepassingen. Kewodak voldoet aan alle strenge normen en eisen die door vakorganisaties en brancheverenigingen worden gesteld. Zo is het bedrijf lid van brancheorganisatie Vebidak en erkenninghouder van kwaliteitsstichting Dakmerk. Ook beschikt Kewodak over VCA- en KOMO procescertificaten, hetgeen inhoudt dat aan alle strikte veiligheidseisen wordt voldaan. Overtuigd van de kwaliteit van haar werk, biedt Kewodak minimaal 10 jaar garantie op haar dakconstructies. Dakdekkers van Kewodak staan bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Kewodak denkt in oplossingen en stelt alles in het werk om de klant te helpen. Snelheid, betrouwbaarheid, vakkundigheid, flexibiliteit en duurzaam werken zijn verankerd in het hart van de onderneming.

Kijk voor meer informatie over Kewodak op www.kewodak.nl

Fotograaf: Josh Walet
Kewodak BV.'
Kewodak BV

Maakt al 30 jaar daken gezond!