Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ratiba, de oplossing voor werkgevers en werkzoekenden

13 februari 2016 - 11:00  •  reacties

Ratiba, de oplossing voor werkgevers en werkzoekenden

Alphen aan den Rijn -

Door de planning module kan men intern haar eigen afdelingen beheren, maar zo ook extern voor bijvoorbeeld de buitendienst of in het geval van intermediairs hun uitzendkrachten. Ratiba zorgt voor realtime resultaten. Zodra men een vacature plaatst begint zij direct de matches te tonen met de werknemers of kandidaten die het beste matchen op zowel harde als zachte criteria. Match gemaakt, dan kan men digitaal ook direct de uren registreren en exporteren indien gewenst. Ziekmelding? Compliment of klacht ? Dan biedt de dossieropbouw module uitkomst op zowel werknemer als vacature basis.

Werkzoekenden krijgen zo de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven en zichzelf laagdrempelig vindbaar te maken voor potentiële werkgevers. Zij beheren zelf hun beschikbaarheid, kunnen zichzelf pitchen in 60 seconden en worden voorzien van tips en online workshops om zo hun werkgelegenheid verder te vergroten. Mede het “Pitch jezelf in 60 seconden” zorgt er juist voor dat als men op gesprek gaat zij ook tot de kern kunnen overgaan bij het daadwerkelijke gesprek. Een potentiële werkgever heeft dan meteen een goed beeld van een kandidaat.

Ratiba zorgt er voor dat iedereen elkaar versterkt. Van werkgevers tot kandidaten, maar ook werkgevers onder elkaar. Denk aan boventallig personeel of uitzendkrachten van intermediairs die in de externe pool gezet worden en zo beter vindbaar worden. Ratiba zorgt voor kosten- en tijdbesparing, maar ook voor een goede flexibilisering en een efficiency slag. Met name voor werkgevers die tijdwinst gaan maken kunnen die tijd juist steken in het relatiebeheer, want zonder goede relaties is er ook geen samenwerking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Bezoekt u dan www.ratiba.nl of bel 085-8769669 voor meer informatie of het aanvragen van een demo.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: ratiba