Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gek van Fietsen.nl opent 5 maart Cortina Brandspot

1 maart 2016 - 15:40  •  reacties

Gek van Fietsen.nl opent 5 maart Cortina Brandspot

Alphen aan den Rijn -

Bij Gek van Fietsen.nl is de laatste maanden hard gewerkt om de winkel een volledige nieuwe uitstraling te geven. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en is inmiddels ook al 10 jaar gevestigd aan het pand naast de Julianabrug in Alphen aan den Rijn. Na 10 jaar werd het dan ook tijd om een flinke stap vooruit te zetten, wat ingezet is met een grote verbouwing van de winkel.

Naast de toevoeging van een Cortina Brandspot is er in de fietsenwinkel ook een Giant Experience Area te vinden, een Koga store en een Shimano Service Center.

De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse fietsmarkt. Onder het motto ‘Fietsen is Fashion’ brengt Cortina trendy fietsmodellen waar je mee gezien wil worden. De collectie bestaat uit heren- en damesfietsen in drie verschillende stijlgroepen.

In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Niet alleen vind je er de volledige Cortina-collectie, maar de Brandspot wordt ook het decor van de exclusieve ‘catwalkmodellen’.  Zo is het bij Gek van Fietsen als één van de weinige fietsenwinkels in Nederland mogelijk om de exclusieve Cortina SmartBike te kopen.  

Activiteiten openingsevent
Ter gelegenheid van de feestelijke opening van de Cortina Brandspot vindt bij Gek van Fietsen.nl een gave Cortina Modellenwedstrijd plaats. Jongens en meiden in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar kunnen zich door een professionele fotograaf laten vastleggen voor een levensgrote Cortina-coverfoto.Zij maken daarmee kans op een gloednieuwe Cortina-fiets! Ook krijg je de hele week, van 5 t/m 12 maart – bij aankoop van een Cortina-fiets- een mooi cadeau!

Facts
Wanneer:  Zaterdag 5 maart 2016
Waar: Gek van Fietsen.nl, Frederik Hendrikstraat 2 in Alphen a/d Rijn
Hoe laat: vanaf 13.00 uur (modellenwedstijd van 14:00 tot 17:00 uur)
Voor wie: iedereen is welkom!
Meer info: www.gekvanfietsen.nl

Modellenwedstrijd: deelnemers voor de modellenwedstrijd kunnen zich tot uiterlijk 1 maart voor de opening inschrijven via deze link. Hierna krijg je een bevestiging en een tijdstip waarop je verwacht wordt. Neem voor meer informatie contact op met Gek van Fietsen.nl via mail naar info@gekvanfietsen.nl of telefoon naar 0172 – 499586.

Fotograaf: Josh Walet
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.