Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het ING Fonds doneert aan Alphense organisaties

28 februari 2016 - 16:50  •  reacties

Het ING Fonds doneert aan Alphense organisaties

Alphen aan den Rijn -

Tot 11 maart kan men via de website van het fonds stemmen. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt 5000 euro, nummer twee 3000 euro, nummer drie 2000 euro en de nummers 4 en 5 ontvangen beide 1000 euro.

In deze regio doen de volgende organisaties mee:

Stichting Sloepweesje
Deze stichting wil in 2016 zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Kaag en Braassem aan het sporten krijgen

Stichting MAX
Stichting MAX organiseert activiteiten voor jongeren in Alphen aan den Rijn en Boskoop binnen de gebieden educatie, talentontwikkeling, opgroeien en ontwikkelen, ontspanning en vrijetijdsbesteding.

Stichting WerkVinden 2.0
WerkVinden2.0 is een stichting waarbinnen vrijwilligers werkzoekenden helpen om weer werk te vinden door middel van het volgen van trajecten, workshops en hulp bij hun CV.

Stichting Alphen d’Huzes
De droom van de stichting Alphen d'Huzes is om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Onderzoeken die bijdragen aan een toekomst zonder deze vreselijke ziekte.

Stichting Urgente Noden Nieuwkoop
Het bieden van financiële en materiele hulp aan inwoners van de Gemeente Nieuwkoop die in een urgente noodsituatie terecht zijn gekomen.

Stemmen kan tot 11 maart via de website van het ING Nederland Fonds: https://www.ing.nl/hstw/stemnederlandvooruit/Home/Index 

Fotograaf: Josh Walet