Nieuws

« Vorige - Volgende »

Winkel van Gek van Fietsen.nl feestelijk heropend

5 maart 2016 - 15:01  •  reacties

Winkel van Gek van Fietsen.nl feestelijk heropend

Alphen aan den Rijn -

"In de lente en de zomer is de vraag naar fietsen soms zo groot, dat we alle modellen, die rijklaar gemaakt worden, absoluut niet in de winkel kwijt kunnen. Dan bieden de hallen een oplossing zowel voor opslag als werkzaamheden", aldus Mark de Bruin. 

De heropening op zaterdag 5 maart werd ook aangegrepen om het hippe fietsmerk Cortina te presenteren in een eigen "Cortina Brandspot". De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Onder het motto ‘Fietsen is Fashion’ brengt Cortina trendy fietsmodellen waar je mee gezien wil worden. De collectie bestaat uit heren- en damesfietsen in drie verschillende stijlgroepen. 

Aansluitend bij het imago van het merk vond er bij Gek van Fietsen.nl een heuse Cortina Modellenwedstrijd plaats. Jongens en meiden in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar konden zich door een professionele fotograaf laten vastleggen voor een levensgrote Cortina-coverfoto.Zij maken daarmee kans op een gloednieuwe Cortina-fiets! 

Naast de nieuwe Cortina Brandspot is er in de fietsenwinkel ook een Giant Experience Area te vinden, een Koga store en een Shimano Service Center.

Fotograaf: Josh Walet
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.