Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe seizoenskaart bij De Alphense Burgemeester

11 april 2016 - 17:00  •  reacties

Nieuwe seizoenskaart bij De Alphense Burgemeester

Alphen aan den Rijn -

Qua voorgerechten biedt de Alphense Burgemeester diverse bereidingen van biet en geitenkaas met gedroogde pruimen en granny smith, bloemkoolsoep met gerookte paling en rucolaolie en tartaar van forel met ingelegde komkommer, Japanse mayonaise en kroketje van gamba aan.

De eerste hoofdgerecht op de nieuwe kaart is waardse runder bavet met gestoofde prei en witte kool, ras el hanout, kroketje van chorizo, aardappelkaantjes en jus met foelie. Daarnaast bieden ze een combinatie van tonijn en coquille met parelgort, spinazie, paksoi en saus van kokos en ponzu aan.

Bij de nagerechten kan men kiezen uit buttersotch en amaretto-ijs, espresso panna cotta met schuim van amandel, crumble van bitterkoekjes, bergamot bavarois met hangop van vanille, lemon curd en limoncello granité en een combinatie van vijf kazen met vijgenbrood en honing-lavendel stroop.

Wat een heerlijke gerechten op onze nieuwe seizoenskaart! Runderbavet, met een stoofje van witte kool, prei en ras el hanout, chorizokroketje en aardappelkaantjes!

Geplaatst door Brasserie De Alphense Burgemeester op donderdag 31 maart 2016

Fotograaf: Josh Walet
Brasserie de Alphense Burgemeester.'
Brasserie de Alphense Burgemeester

Genieten tijdens lunch, borrel & diner