Nieuws

« Vorige - Volgende »

Orange Wellness Club viert vandaag 10-jarig jubileum

2 april 2016 - 10:36  •  Jos Kreeft  •  reacties

Orange Wellness Club viert vandaag 10-jarig jubileum

Alphen aan den Rijn - De combinatie van inspanning en ontspanning, gezonde voeding en sociaal welzijn, de doelstelling van Orange is nog steeds actueel. Zeker in deze tijd wordt het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam op alle vlakken binnen onze samenleving onderstreept. Zelfs de kleur, Oranje, onderstreept de doelstelling van Orange. Een kleur gelinkt naar de gezonde en frisse sinaasappel maar ook een kleur die inspanning en ontspanning uitstraalt.

Al vanaf het begin komen er veel mensen af op dit unieke concept. Genieten van een ontspannende massage na een intensieve training. Daarna de sauna in en vervolgens een gezonde heerlijke maaltijd. De manier om in balans te blijven. Ook het diverse aanbod binnen de groepslessen, van een ontspannende yoga les tot een opzwepende spinningles, zorgt ervoor dat een breed publiek zich thuis voelt bij Orange.

Tijdens de feestelijke april maand, zal naast een  speciaal leden feest ook de VOA netwerkborrel plaats vinden bij Orange in de Loungebar. Op de website van Orange staat een uitgebreid overzicht van de feestelijke activiteiten die tijdens de maand april zullen plaatvinden.

Fotograaf: Josh Walet
Orange Wellness Club.'
Orange Wellness Club

Bij Orange Wellness Club wordt u weer helemaal uzelf!