Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woensdag heropening van Albert Heijn de Herenhof

11 april 2016 - 16:05  •  reacties

Woensdag heropening van Albert Heijn de Herenhof

Alphen aan den Rijn -

De verbouwing is voorspoedig verlopen; binnen een week is de gehele winkel gestript en weer opgebouwd. Alle medewerkers hebben zich ingezet om de winkel binnen luttele uren leeg te halen en binnen enkele dagen te vullen. Verder zijn er via facebook verschillende verbouwjournalen en updates gepubliceerd, om klanten op de hoogte te houden van hun vernieuwde winkel. Als dank voor hun harde werk zijn alle medewerkers op zaterdag 2 april getrakteerd op een dagje Efteling.

Zelfscans
Albert Heijn de Herenhof heeft nu ook zelfscans, zodat de klant niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa en de producten gelijk in de tas kunnen worden gedaan. Natuurlijk blijven er ook gewone kassa’s open voor degenen die hulp nodig hebben van de caissières of gewoon een gezellig praatje willen maken. Verder heeft de nieuwe winkel ruimere paden, een grotere koffiehoek en een brood- en delikaasafdeling met meer assortiment.

Feestelijke activiteiten
De Albert Heijn de Herenhof organiseert in de openingsweken verschillende activiteiten voor klanten en buren. Klanten die verrassende gerechten willen proeven die live klaargemaakt zijn door professionele chef-koks of zin hebben in een gratis broodje Unox zijn welkom op zaterdag 16 april (live-cooking) of zaterdag 23 april (broodje Unox). En wie veel stress ervaart tijdens het boodschappen doen kan naar een presentatie mindfulness op zaterdag 30 april om 16.00 uur. Daar leer je bewust te leven in het nu en relaxter keuzes te maken.

Presentator Frits Barend en sportjournaliste Barbara Barend, beiden hoofdredacteur van sporttijdschrift Helden, komen vrijdag 15 april om 15.00 uur naar Albert Heijn de Herenhof voor een signeersessie.

Maak kans op een reischeque van €449
Klanten maken vanaf de opening tot en met 1 mei kans op prijzen als een reischeque ter waarde van €449, een minuut gratis winkelen en een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij inclusief diner en overnachting. Daarnaast zijn er diverse tegoedbonnen te winnen die te besteden zijn in de winkels van de Herenhof. Voor elke €25 die bij Albert Heijn de Herenhof wordt besteed, ontvangt de klant een lot. Aan het einde van elke week is er een trekking, zodat klanten elke maandag bij de klantenservice of op facebook.com/albertheijndeherenhof kunnen kijken of ze zichzelf als één van de gelukkigen mogen prijzen.

Zo is de winkel nog leeg, zo is hij vol. We zijn met z'n allen super hard bezig om een mooi en goed gevulde winkel klaar te maken voor de grote opening van 13 april. Het begint nu echt spannend te worden.......

Geplaatst door Albert Heijn de Herenhof op zondag 10 april 2016

Fotograaf: Josh Walet
Albert Heijn Herenhof.'
Albert Heijn Herenhof

Gelegen in winkelcentrum de Herenhof.