Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphenaren maken tocht van Antwerpen naar Banjul

3 mei 2016 - 12:21  •  reacties

Alphenaren maken tocht van Antwerpen naar Banjul

Alphen aan den Rijn -

Door deze barre tocht, ook wel beter bekend als de Antwerpen-Banjul Challenge of de alternatieve Parijs – Dakar Rally, te rijden willen de mannen geld inzamelen voor het door hun uitgekozen goede doel Stichting Second Home. Stichting Second Home houdt een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapte kinderen in Gambia in stand en zorgt er zo voor dat deze kinderen weer deel uit kunnen maken van de samenleving.

In 3 weken tijd zal ruim 7000 kilometer worden afgelegd en zullen de landen België, Frankrijk, Spanje, Marokko, West-Sahara, Mauritanië, Senegal en Gambia worden doorkruist. Bij aankomst zal de auto geveild worden en zal de opbrengst hiervan samen met hopelijk een ander mooi bedrag persoonlijk geschonken worden door de heren aan de stichting in Gambia.

De heren, vanaf heden beter bekend als Team Heren 4X4, zijn op zoek naar sponsoren om de challenge te bekostigen en om zo een mooi bedrag aan de stichting te kunnen overhandigen. De komende maanden staan in teken van sponsorwerving en voorbereiding van deze ultieme test waar de challenge zowel fysiek als geestelijk een zware proef zal zijn!

Team Heren 4X4 heeft een website gelanceerd waar precies te zien is wat de challenge inhoudt en wat de sponsormogelijkheden zijn.

Fotograaf: Josh Walet