Nieuws

« Vorige - Volgende »

JUMBO Ten Brink Food doet mee met SamenLoop voor Hoop

24 mei 2016 - 11:21  •  Jumbo Ten Brink Food  •  reacties

JUMBO Ten Brink Food doet mee met SamenLoop voor Hoop

Alphen aan den Rijn -

Initiatiefnemers en collega's Tineke de Leeuw (ex-kankerpatiënt) & Marleen van der Steen (pleegmoeder van 3 kinderen die hun beide ouders aan kanker verloren) hebben het plan opgevat om een JUMBO Ten Brink Food team op de been te brengen om gezamenlijke mee te doen aan dit evenement. Want iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die (op wat voor manier ook) met deze ziekte te maken heeft.

Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker en wij als team willen daar op onze manier een bijdrage aan leveren.

Win-Win Actie JUMBO Ten Brink Food
De leveranciers van JUMBO Ten Brink Food dragen SamenLoop voor Hoop ook een warm hart toe. Uw donatie wordt namelijk door hen dubbel en dwars beloond! We mogen namens hen meer dan 20 prachtige prijzen weggeven, in totaal ter waarde van meer dan 700 euro.

Voor iedere 2,50 euro die u doneert, maakt u kans op onderstaande fantastische prijzen. Dus als u 5 euro doneert maakt u twee keer kans op een prijs, bij een donatie van 7,50 euro drie keer kans enzovoort. U mag zoveel doneren als u wilt.

Wat moet u doen? Heel simpel. Ga naar onze actiesite en druk op de knop: 'Doneer nu'.  Dit kan tot en met 29 mei 2016, dus wees er snel bij. De uitslag wordt bekend gemaakt op woensdag 1 juni 2016.

Ook kunt u ons bezoeken tijdens het evenement op 28 en 29 mei 2016. Wij staan op park Rijnstroom met een kraampje waar wij diverse leuke producten verkopen. Tevens hebben wij een grabbelton voor de kinderen. Alle opbrengsten deze dagen gaan vanzelfsprekend ook naar het goede doel.

Uiteraard kunt u tijdens het evenement ook doneren bij onze kraam, wanneer u dan uw naam en e-mailadres achterlaat dingt u ook mee naar de prijzen van deze mooie actie! 

Fotograaf: Josh Walet
Jumbo Ten Brink Food.'
Jumbo Ten Brink Food

Jumbo Ten Brink Food is gelegen in De Herenhof.