Nieuws

« Vorige - Volgende »

De Alphense Paradijslaan wordt steeds gezelliger

29 juni 2016 - 08:47  •  reacties

De Alphense Paradijslaan wordt steeds gezelliger

Alphen aan den Rijn -

Deze drie onderneemsters onderscheiden zich door mode, grafisch ontwerp en creativiteit voor een breed publiek toegankelijk te maken. Zij zetten hun schouders eronder en maakten hun dromen waar.

Lola's Boutique
Nikki (26) van Lola's Boutique zorgt dat er iedere week een nieuwe collectie in haar winkel hangt door bijna wekelijks naar Parijs te rijden, doet de verkoop, en runt de Boutique. Haar klanten kunnen ook via haar online webshop de kleding, schoenen, tassen en alle andere accessoires bestellen. Wil je liever even passen of weten hoe het stofje aanvoelt, dan kun je altijd de mooie Boutique op nummer 28  binnenstappen, het pand waar voorheen opticien Van der Heijden was gevestigd. Door Lola's Boutique te liken via Facebook of te volgen via Instagram, kun je op de hoogte blijven van de laatste mode van Lola's Boutique.

Bezoek de website via www.lolasboutique.nl

MYLENE Media 
Voor een passend cadeau of eigen ontwerp maakt MYLENE Media de leukste cadeaus, van ontwerp tot bedrukking van shirts, slabbetjes, schorten, rompertjes, etc. Alles wat bedrukt kan worden kan worden gerealiseerd, maar ze ontwerpt ook logo's,n huisstijlen, campagnes en websites. Het persoonlijke professionele advies wat je krijgt in je eigen ontwerp als je een eigen foto of tekening wilt bedrukken op textiel en de laagdrempeligheid maken dat de klant zeer betrokken kan zijn bij het eindproduct. Mylène (20) denkt graag mee in de creatie, een pré als het gaat om originele producten en media-uitingen. MYLENE media is te vinden op Paradijslaan nummer 30, naast Lola's Boutique.

Bezoek de website via www.mylenemedia.nl

De Hobbywinkel
Bij Annelies (47) van De Hobbywinkel staat creativiteit voorop. Aan de lange tafel midden in de zaak kun je altijd aanschuiven en aan de slag gaan en gebruik maken van de aanwezige materialen. Ook kun je er terecht voor workshops van mozaïek, decoreren van servies, beschilderen van verschillende artikelen, en mixmedia; een nieuwe hype en nog veel meer. Ze verkoopt naast cadeautjes ook goede kwaliteit materialen zoals rijstpapier, verf, sjablonen en vilt o.a. van het merk Stamperia. Voor partijtjes, vrijgezellenfeestjes en zomaar een ochtendje knutselen met je kind kun je terecht in het mooie lichte pand. De ingang is net om de hoek aan het water, Paradijslaan 32.

Bezoek de website via www.dehobbywinkel.com

Eindelijk na vijftien jaar komt er meer reuring in de Paradijslaan! Nikki, Melène en Annelies onderscheiden zich door de gezellige sfeer in hartje centrum. Op 29 juni valt er bij iedere Alphenaar een kortingsboekje in de bus ter ere van het brugfeest van de Koningin Julianaburg, waar de dames ook hun medewerking aan hebben verleend.

Fotograaf: Josh Walet