Nieuws

« Vorige - Volgende »

Geslaagde opening nieuwe pand The Home Factory

30 juni 2016 - 16:08  •  The Home Factory  •  reacties

Geslaagde opening nieuwe pand The Home Factory

Alphen aan den Rijn -

Alle diensten die wij kunnen leveren komen hier tot leven. Wij werken midden in onze eigen creaties wat inspirerend werkt. Wij zijn maar wat trots op onze nieuwe werkomgeving die mede mogelijk is gemaakt door verschillende leveranciers.

We zijn niet alleen trots op ons nieuwe plekje, maar ook met de leuke samenwerking die hiermee gepaard gaat. We hebben de krachten gebundeld met Freyr Architecten waarmee we gezamenlijk op één locatie vormgeven. Naast dat wij beiden als aparte bedrijven opereren kunnen wij gezamenlijk als Home&Design Team voor totale woonconcepten zorgen. 

Feestelijke opening
Een nieuw kantoor betekende natuurlijk ook tijd voor een feestelijke opening! Donderdag 16 juni jl. was het zover: gezamenlijk met Freyr Architecten en StijlConstructie (waarbij projectontwikkelaar/bouwbedrijf de klant is), hebben we er een feestelijke middag van gemaakt.

Onder het genot van een hapje en drankje konden klanten, leveranciers, vertegenwoordigers en natuurlijk familieleden de nieuwe ruimte van The Home Factory komen bekijken. Daarnaast werden er bij Freyr de nieuwste technische snufjes getoond en kon je een kijkje nemen in de werkwijze van het Home&Design Team.  

The Home Factory is gevestigd aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.