Nieuws
Wat is het Fresh Food Lovers-menu van deze week?
Alphen aan den Rijn -
Voor de komende week staat het volgende menu op het programma. Bestellen kan via de website www.freshfoodlovers.nl.
MAANDAG 4 JULI
Luxe bloemkoolsoep
Soep op basis van verse bloemkool, met heerlijke verse kruiden en een toetje room
Kipfilet met broccoli en champignons
Stukjes scharelkipfilet op de wok met verse broccoli en champignons in een oestersaus. Geserveerd met aromatische basmatirijst
Indiase Dahl
Geweldig vegetarisch gerecht van linzen, pompoen en kikkererwten gekookt in kokosmelk, koriander, komijn, verse gember en kurkuma. Geserveerd met pandanrijst
Cheesecake met aardbeien
Luchtige taart op basis van kwark, weinig suiker en verse aardbeien, heerlijk op een bedje van volkoren koekjes
DINSDAG 5 JULI
Kippensoep met speciale croutons
Heldere kippensoep met stukjes groenten en knapperig croutons (apart geserveerd)
Rode dumplings
Griesmeel dumplings gevuld met biologisch rundergehakt, gekookt in een saus met rode bieten. Geserveerd met aromatisch basmati rijst
Witlof gorgonzola
In de oven gebakken witlof met bechamelsaus, gorgonzola en walnoten naast een salade van witlof, appel, mandarijn en cranberry met huisgemaakt dressing
Cheesecake met aardbeien
Luchtige taart op basis van kwark, weinig suiker en verse aardbeien, heerlijk op een bedje van volkoren koekjes
DONDERDAG 7 JULI
Rode paprikasoep
Een overheerlijk romige soep van geroosterde rode paprika, gekookt met vers rozemarijn
Beef Caldereta
Heerlijke Filippijnse schotel van lang gekookt stoofvlees in kokosmelk met rode paprika en wortels. Geserveerd met basmati rijst en cashewnoten
Champignon quiche
Geweldige champignon quiche, zacht van binnen en krokant van buiten, geserveerd met groene salade en mandarijn
Feestelijke fruitsalade
Heerlijke mix van vers fruit en stukjes gedroogde kokos met een smaak van de zomer
VRIJDAG 8 JULI
Gazpacho
Een klassieke Spaanse koude soep op basis van vers tomaten en komkommer
Lekker kabeljauwpakketje
Kabeljauw met citroen en verse kruiden uit de oven, op een bedje van pastinaak, venkel en geroosterde aardappelen
Zachte Amarant met pompoen
Heerlijke roerbak Amarant met gebakken preiringen, geroosterde pompoen, pastinaak en walnoten. Heel lekker met aubergineplakjes met geitenkaas
Feestelijke fruitsalade
Heerlijke mix van vers fruit en stukjes gedroogde kokos met een smaak van de zomer
Tamar is opgegroeid in een echte horecafamilie. Samen met chef Remco en diëtiste Lilach richten zij zich op de Alphenaar die naast het werk en het sociale leven niet altijd de tijd heeft om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te toveren. Vers en gezond eten is hun norm. Zij koken graag en willen graag de Alphenaren de mogelijkheid bieden om deze kansen te benutten.
Verwante nieuwsberichten
- 17 aug 2016 Fresh Food Lovers gaat verhuizen na...
- 10 jul 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 2 jul 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 27 jun 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 19 jun 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 11 jun 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 4 jun 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 28 mei 2016 Wat is het Fresh Food Lovers-menu v...
- 27 mei 2016 Het diner voor twee van Fresh Food ...
- 23 mei 2016 Win een diner voor twee van Fresh F...